Medya ve Sinema-TV

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu yine değişiyor

Uzun yıllar Kim Milyoner Olmak İster denince Kenan Işık akla geliyordu. Daha sonraki pek çok isim değişti. Tam kenan İmirzalıoğlu o koltuğu doldurdu deniyordu ki yeni bir değişiklik gündemde.

Kim Milyoner Olmak İsterin sunucusu yine değişiyor

Televizyon ekranların uzun soluklu ve ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de yeni bir sunucu değişikliği yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu yarışmanın sunuculuğunu bırakıyor. Yarışmanın yeni sunucusu Oktay Kaynarca olacak. 

Kim Milyoner Olmak İster programı uzun yıllar merhum Kenan Işık tarafından sunulmuş ve adı onun adı ile özdeşleşmişti. Ancak yaşanan talihsiz kaza sonrası ünlü sanatçının komya girmesi üzerine yeni bir isim aranmak zorunda kalınmıştı. Pek çok isim denendi ama hiöç biri istenen performansı veremedi. Ta ki kenan İmirzalıoğlu sunuculuğu devralana kadar. 

KENAN İMİRZALIOĞLU NEDEN BIRAKIYOR?

Tam Kenan İmirzalıoğlu bu koltuğu doldurdu deniliyordu ki o da aniden ayrıömaya karar verdi. Kenan İmirzalıoğlu bunun nedenin oyunculuğa yönelmek istiyorum olarak açıkladı. Ancak anlaştığı dizinin yapımcısının onun başka program yapmamasını şart koştuğu öğrenildi. 

YENİ SUNUCU OKTAY KAYNARCA

Programın yeni sunucusu bir başka ünlü dizi oyuncusu Oktay Kaynarca olacak. Oktay Kaynarca şu günlerde Alan adlı yarışma programının da sunuculuğunu üstleniyor. 

Yorumlar